Denne oppskriften fant jeg i et blad fra Ica tror jeg, husker ikke helt men et blad fra en av matvarebutikkene ihverfall, jeg elsker fargene i denne retten
Da spanjolene kom til Filippinene for første gang møtte de et folk som kokte maten sin i eddik, retten fikk navnet Adobo og betyr å marinere/marinade på spank
Middag i dag, lillejulaften ble entrecote av kalv med morkelsaus, gratinerte poteter og rosenkålBiffenstekte jeg som biff stekes og vi liker våre medium
Usj, for et ruskevær det er for tiden. Tror ikke vi har hatt en eneste dag uten ustanselig regn. Likevel, høsten er jo koseligogså da og lysten på varm mat er stor når det blir kaldt i lufta
Noen ganger har man ikke hatt tid til å handle, så man tager det man haver. Jeg hadde gjort klart deig til eltefritt brød tidligere og lurte på hva jeg skulle lage uten å være nødt til å gå ut å handle
Kikerten er en belgvekstsom fortjener masseoppmerksomhetspør du meg. Sombelgveksterflest er den naturlig rik på blant annet protein og fiber, og så har den en fabelaktig smak
Så er det bare å slåfast, en kan ikke ignorere forkjølelse. Med en stemmesom til tider ligger på samme leie somÅse Kleveland eller Sarah Lenander, så må vi vel bare fastslå at Hanne er forkjølet
Nå når høsten er kommer for fullt, såsmaker det godt med en real landtidskokt kjøttgryte. Jeg er veldig glad i slike gryter, og de krever ikke det fineste kjøttet