Kutt opp alle grønnsakene i store terninger og finhakk hvitløken. La pølsebitene sammen med alle grønnsakene småkoke ca 15 minutter, med unntak av purren som tilsettes de siste 5 minuttene
Kjempegod og lettvint både til kveldsmat og frokost. Jeg har fått en ny favorittgrøt. Etter tips fra min nye heltinne, Margit Vea, har jeg nå begynt å koke havregrøt på råsaft fra eple
Ostekake med sjokolade og friske bær. . Tid. Ca 15-20 min fra start til servering J. Du trenger. Bunnen. 1 pk bixit kjeks og 150gr romtemperert smør/margarin
Det blir absolutt veldig gode boller av en sånn fremgangsmåte, men det er ikke alltid man har tid til å la gjæren få jobbe lenge nok, og da bruker jeg heller en tradisjonell måte å lage boller på
I hvert fall de dagene jeg har det travelt. Når jeg ikke blogger, så lager jeg mat. Jeg pleier alltid å bruke mer fløte enn det som står i oppskriften, og har gjerne i en hel boks
Noe så godt og enkelt som denne gryten her må jeg i hvetfall lete lenge etter, et solid og kanskje litt gammeldags måltid uten noen fiksfakserier, den beste gryte jeg har fått, ever, sa den mannlige delen av husholdningen
Dette er i hvert fall en veldig god vegetarrett som bør prøves i løpet av høsten. Likevel, høsten er jo koselig også da og lysten på varm mat er stor når det blir kaldt i lufta
Og det gjør man jo alltid. Hvorfor. Sunnere, bedre, mindre kalorier, gøy, mestringsfølelse. Derfor. Disse tortillaene ble kjempegode,de fikk skryt fra husets tenåringer
Dette var en så deilig og mettende middagsrett. Til 2 porsjoner. 2 kyllingfilet4 skiver bacon1-2 båter hvitløk1 liten rød paprika3 ss purreløk eller vårløk1 - 1,5 dl kremfløteSmør til steking