I dag prøvde jeg ut laks i lime- og karrisausmed squashpasta til. Når buljongen er godt rørt ut tilsetter til saften av en halv lime og smaker til med salt og pepper
Her har jeg laget avokado fylt med agurk, gulrot og vårløk, toppet med en peanøtt- og karrisaus. Begynn med å lage sausen ved å blande sammen peanøttsmør, lønnesirup, karripulver og limejuice i en liten bolle
Om du ikke har de klare, eller ikke gidder å lage de, kan du alltids erstatte det med pasta, men de søtpotet-ballene var sinnsikt gode, så det er verdt den lille ekstra jobben
Ha i løken og stek den sammen med rotfruktene til alt begynner å ta farge. Tilsett det brunede lammekjøttet og la det steke sammen med grønnsakene et par minutter
Resultatet ble kylling i en slags karrisaus smaksatt med tomater, chili og cashewnøtter. Jeg har byttet ut yoghurten med crème fraîche, endret litt på mengdene og jeg la til og fjernet noen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.