Denne kan varieres med sitron, gressløk og hva du måtte ønske, men jeg liker den slik som dette. Denne bruker jeg til fisk, kylling og grillmat forøvrig, lett og lage, ypperlig på smak
Denne kan varieres med sitron, gressløk og hva du måtte ønske, men jeg liker den slik som dette. Denne bruker jeg til fisk, kylling og grillmat forøvrig, lett og lage, ypperlig på smak
Når det er sommertid og det bugner medbasilikum, napp noen blader og fritér dem. Som en forrett eller antipasto, eventuelt sammen med oliven, friterte squash-blomster og tørket tomat
I går glimte været med nydelig sommer og da var det godt å kunne grille litt. Håper dette faller i smak til grillmaten og ellers mye annen mat i sommer
Serveres med Ris, nanbrød og salat. Her er nok en herlig rett med alt i en panne. Hakk løk, chili oghvitøkog tilsett krydder og kokosmelkblandingen, rør godt
Pakk sammen rullen, og legg den i ei ildfast form med litt olje i bunnen. Skjær ei lomme i kjøttet, legg i skiver av brie, litt soltørka tomat og revne basilikumblader
Sammen med en valgfri fiskefilet og noen agurkskiver var det bare enda bedre. Jeg er sikker på jeg kan gomle råkostsalat og denne dressingen til det tyter ut av ørene mine, for dette smakte godt
Smak til med salt og pepper. En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.