Saus trenger man ikke, da persillepestoen spiller rollen som saus. En gang overhørte jeg en samtale over en fiskedisk, der en kokk bak disken anbefalte en kunde å bruke pesto til steinbit
Jeg har toppet laksen med persillepesto, men vanlig pesto går like greit. Det var godt med et laksemåltid nå etter all den ribben og pinnekjøttet, blir liksom mett på en bedre måte når man spiser fisk, man orker å gjøre litt mere etter måltidet
For å være 100% ærlig lagde jeg korianderpesto ved et uhell – jeg trodde jeg hadde kjøpt persille for å lage persillepesto, men jeg kjøpte koriander i stedet
Denne gangen en rødbet og gulrotsuppe med en persillepesto og grønnkålchips. Høst = Suppetid. Akkurat som fargene ute forandrer seg og blir mørkere, har min høst suppe også forandret seg i stil med høstbladene
persillepesto (2 deler c. 4 porsj. Stekeovn 200 grader i 35 min. 3 kyllingfileter1 liten pk. smøreost med krydder1 ss hakkede grønne olivenoljesmørsalt og pepper---Ratatouille
"Mise en place" er et uttrykk som brukes ofte på profesjonelle kjøkken. Ferdig plukket bladpersille er nesten uten unntak noe alle kokker har klart til bruk
I stdet for basilikum har jeg i dag valgt å lage pesto av spinat og persille. Pestoen ble rik på smak og fin på konsistens, dessuten - spinat er både sunt og næringsrikt
Andre varianter som brukes er blant annet tomatpesto, ruccolapesto, korinaderpesto og persillepesto. Jeg hadde igjen reker fra gårsdagens skalldyrmiddag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.