Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Torsk er en fantastisk anvendelig fisk som er enkel å tilberede. Til 2 personer400 gr torsk i stykkerHavsaltSalt og pepperStrø godt med havsalt på fiskestykkene. 400 gr torsk i stykker
Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
Jeg serverte den med ovnsbakte poteter i dag. Torsk inneholder masse sunne næringstoffer og er spesielt rik på vitamin D, B12 og selen. 800 g torskefilet, uten skinn og bein. Stekes ytterligere i 15-20 minutter til torsken er gjennomstekt. 800 g torskefilet, uten skinn og bein
Server sammen med torsken og dryss gjerne litt ekstra karripulver på toppen. 2 stk torskefilet1 boks kokosmelk1 liten rødløk1,5 ss karripulverUlike valgri grønnsaker (Jeg brukte 1/2 pose selskapsblanding og 1/2 pose aspargesbønner). 2 stk torskefilet
Servert med ovnsbakte poteter. Legg torskefilet over grønnsakene, krydre med salt og pepper. Jeg serverte retten med ovnsbakte poteter, som jeg satte inn i ovnen på 225 grader varmluft, før jeg begynte med grønnsakene. 800 g torskefilet, uten skinn og bein. 800 g torskefilet, uten skinn og bein
Ca 700 gr torskefilet (fersk eller frossen)2 brokkoli 1 gul løk3 fedd hvitløk6 gulerøtter2 røde paprikaLitt olivenoljeMeierismørSalt og pepperSlik gjør du. Ca 700 gr torskefilet
Retten ble i tillegg servert med potetmos og ovnsbakte cherrytomater og smakte nydelig. Jeg synes det er viktig å spise fisken når den er i sesong, og nå er det jo tid for torsk igjen
Torskefiletter. 700 gTorskefiletter. Sett ovnen på 180 grader og del torskefiletten i passende biter. Etter og ha testet Adams matkasse i 3 uker er det en oppskrift som jeg vet vi kommer til å lage flere ganger fremover
Ovnsbakttorsk med søtpotet og spekeskinke. Torsk og steinbit er to favoritter hos meg, og begge fortjener litt ekstra godt tilbehør – både for smakens skyld, men også for å holde deg mett lengre
Skjær torskefiléeten i terninger og legg oppå grønnsakene. Til 2-3 porsjoner400 gram torskefilét500 gram wokgrønnsaker eller andre frosne grønnsaker5 små poteter DijonsennepDill Sitron Eventuelt litt salt og pepper. 400 gram torskefilét
500 gram skinn og beinfri torsk, i bitar. 500 gram skinn og beinfri torsk, i bitar. Igjen ei sånn oppskrift som blei laga på slump, så nøyaktig kor mykje potetmos, kvit saus osv har me ikkje kontroll på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.