Soyasaus kan sløyfes, men gir en utrulig god smak på suppa. Kva med ei varm skål med fiskesuppe idag. ♦ Til slutt har du oppi løk/purreløk skjært i skiver og dei rensede rekene (eg rensa reker sjølv, reker i lake eller kokt scampi tilsettes på samme måte)
Fantastisk redskap som gjør det superenkelt, og man er ferdig på et blunk. Jeg har alltid blitt fortalt at når man lager skikkelig fiskesuppe skal man ha i syv slag fisk
Selv om høstværet kan være noe kjedelig og kanskje overvinne enhvers humør med sine endeløse sure og mørke kvelder, kan man trøste seg med at god og varm mat smaker ekstra godt på denne tiden av året
Oppskrift. Jeg tenkte jeg skulle komme med en dekadent suppe som rokker ved både lørdagstacoen og pizzaen – jeg vet i hvert fall at min kjære pappa hadde satt pris på denne
Kutt alle grønnsakene i fyrstikklange lange staver eller i tynne skiver, og fisken i terninger på 2x2 cm. Smelt margarinen i en kjele og fres grønnsakene 2-3 minutter på medium varme
Dette ble en god kremetfiskesuppe med masse gode smaker. Man har lett for å tro at det er mye styr med fiskesupper, men det er det virkelig ikke i det hele tatt
)200 g laksefilet200 g torskefilet eller steinbitfilet1 ss smør2 stk gulrot100 g kålrot100 g sellerirot1/2 stk purre1/2 stk fenikkel2 ss rød pesto2 dl fløte1 1/2 dl hvitvin (kan droppes)6 1/2 dl vann eller fiskekraft1 ts salt1/2 ts pepper2 ss hakket frisk kjørvelEventuelt ekstra reker og krepsehalerKutt alle grønnsakene i fyrstikklange staver eller i tynne skiver, og fisken i terninger på 2x2 centimeter. Smelt smøret i en kjele og fres grønnsakene i 2 - 3 minutter på medium varme
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.