Grønn oghvitasparges er "bærre lækkert". litt malt, hvit pepper. Sett over en kjele med vann, kok opp, ha eggeplommene i en liten bolle eller tallerken og sett over kjelen
Aspargesmedhvitløksmuler. Asparges i seg selv trenger svært lite behandling og er nydelig i seg selv, men med dette tilbehøret blir retten en fantastisk fest
Forskjellen på den hviteog grønne aspargesen er først og fremst måten de dyrkes på. Den hvite har utviklet et skall som må skrelles av før tilberedning og den nederste delen må skjæres av
Knus hvitenog plommen på eggene hver for seg med en gaffel. Smak til med salt og pepper. Tilsett olje og eddik - halvparten i hviteneog resten i plommene
Den mest klassiske retten er nok dampet hvitasparges servert medhollandaisesaus. Hvitasparges har en delikat smak, med en fin balanse mellom bitterhet og sødme
Legg dem hele i en ildfast form sammen med hele hvitløksfeddog rosmarinkvaster. Servert med rykende varme fløtegratinerte poteter, knasende asparges, søte løk og en nydelig sjysaus, som har lagd seg helt selv
Rike sauser som hollandaise, balansert med god friskhet, harmonerer ypperlig med kveitas rike smak, ogmed syren og mineraliteten i hvitvinene fra Burgund
Skrell aspargesenmed en gulrotskreller, helt opp til blomsten. Server gjerne med aioli. Legg hvitog grønn asparges side om side, dryss over ristede pinjekjerner og revet parmesan
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.