Enten du skal ha noen til litt vin eller annen god drikke på terrassen i sommer eller du ønsker å servere noe godt før grillingen setter i gang, så har du noen tips og gode forslag her
Kylling er morsom mat du kan variere i det uendelige. Indiske varianter varmer en vinterkveld. Det er noe rustikt med tradisjonell indisk mat, et rikt smaksbilde som nesten alle liker
Quesadilla er enda en meksikansk rett i samme kategori som taco, enchilladas, fajitas og nachos. Felles for alle er kjøtt, salsa, ost, mais, lefse/skjell og ikke minst masse smak
4 kyllingfileter i biter1/4 ts hakket rød chili1/4 ts gurkemeie1/4 ts malt spisskummensalt og pepper1 ss olivenolje1 fedd hakket hvitløk2 stk snittet vårløk1 boks hermetiske tomater1 boks hermetiske kikerter100 g spinat eller bladpersille Legg kyllingstrimler i en bolle med krydder og hvitløk
Middagstips fra meg til deg. Kyllingfilet med parmaskinke, parmesan og salvie4 stk KyllingfiletSalt og pepperFrisk Salvie4 skiver parmaskinke100 gr revet fersk parmesan100 gr revet sveitserost 500 gr fersk tagliatelle, hvit eller grønn 2 dl fløte 4 stk oppskårne soltørkede tomaterHakkede, friske krydderurterFremgangsmåteDryss salt og pepper på kyllingfiletene og stek dem i 2 minutter på hver side