Press godt med en skje så du får med deg mest mulig av den deilige bringebærsausen. Bringebærcoulis er en nydelig bringebærsaus som smaker fantastisk som tilbehør til mange slags kaker og desserter - alt fra konfektkaker, ostekaker, iskaker, iskrem, panna cotta osv
Smak puddingen til med mandeldråper. Kok opp blandingen med sukker, om ønskelig, i en kjele. Server sausen godt avkjølt eller server puddingen med ferdiglaget Piano Bringebærsaus
Slik lager du semulepuddingmed skogsbær saus til jul. Denne gangen har jeg også laget en enkel saus av skogsbær og sukker (sukkeret kan byttes ut med feks stevia) som smaker nydelig til puddingen
Vanilje- panna cotta som er sukkerfri og naturlig proteinrik, med frisk bringebærcoulis som saus. Ei veldig rask og enkel oppskrift med få ingredienser, som passer både som dessert, kveldskos eller om man har lyst på noke søtt, men samtidig friskt ♥
Legges i en kaserolle sammen med fløte og sukker. Bringebærcoulis. Legg gelatinplatene i en skål med kaldt vann i ca 5 minutter. Kjøres i ca 1 min med stavmikser og sil av frøene. Når desserten skal serveres heller du over 1-2 ss av bringebærcoulisen og pynter med bær 4 dl kremfløte
Det er starten på helga, sol og blå himmel, kroppen er sliten etter gode treningsøkter, eg har vert i møter om noken spennande planer framover som berre er til å smile av, fått kvalitetstid med verdens beste venninne og eg kan fortsette i fleng
Men aller best blir den med vanlige bær og frukter som bringebær, jordbær, mango eller pasjonsfrukt. Bringebærcoulis150 g frosne bringebær1 ts sitronsaftsmak til med melis Kjør bringebær sitronsaft og litt melis med en stavmikser til en jevn konsistens
i melken sammen med . Bringebærcoulisen trenger ikke koke, da er det fort at det smaker kokte bær. og knus bærene innimellom med en sleiv, etter hvert vil bærene bli møre
♥ Du kan lage bringebærcoulis og tilsvarende dessertsauser av alle salgs bær. Panna cotta er en deilig italiensk vaniljepudding som jeg her serverer med hjemmelaget jordbærsaus (jordbærcoulis)
Smak til om du kanskje ønsker den søtere eller friskere med meir bringebærcoulis. Du får en del bringebærcoulis til overs som er kanongod som tilbehør til kaka, så det anbefalast ♥
Dette er en typisk jentekake og bringebærcoulis kan erstattes med appelsin- eller sitronsaft. Smørkremen hadde garantert blitt et tungt innslag hvis ikke syrlig bringebærcoulis hadde blitt tilsatt for å komplementere smakene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.