Créme Brûlée er en utrolig god fransk dessert med ekte vaniljesmak. Det er en perfekt dessert å servere til gjester eller å kose seg med når man får lyst på noe ekstra godt
Den største kakemonsen jeg kjenner, min pappa, kom på besøk til oss i går fra Vestlandet. Da fikk jeg lyst til å bake marsipankake - slik jeg synes den er best
Bunn. 120 g mørk sjokolade 150 g TineSmør 4 egg 60 g hvetemel 150 g sukker Glasur. 0. 75 dl TINE Kremfløte 1 ss TineSmør 100 g mørk sjokolade Slik gjør du Rund kakeform, ca 20 cm i diameterI stekeovnen ved 200 grader C i ca 30 minutter Bunn
Har du ikke prøvd å ha rømme i kake før, har du sjansen nå. ) Denne sjokoladekaken er så god og saftig, og kommer nok fort til å bli en av dine favoritter også
Er du en iskremelsker vil du elske denne her, og er du en skikkelig iskremelsker har du sikker som jeg laget iskrem selv utallige ganger, så da er det bare å finne frem egg, fløte og de andre ingrediensene du trenger og sett i gang
Bunn. 100 g hasselnøtter. 100 g valnøtter. 3 egg ( romtempererte). 200 g sukker. 2 ts bakepulver. 2 ss potetmel. Start med å piske egg og sukker til luftig eggedosis
Denne oppskriften er bankers og det er den eneste jeg bruker til dette formålet. Selv om det er vinter får man friske bær i butikkene, så da er det bare å nyte smaken og drømme om sommer