Ha i peanøttsmør og gresk yoghurt, rør godt ut og smak til med krydder. Servér med hakkede peanøtter. Fremgangsmåte Skjær kylling i mindre biter og stek i en panne til gjennomstekt, tilsett deretter grønnsaker i mindre biter
Sausen bidrar til at kyllingen blir herlig karamellisert og nøttene gir en fin krønsj. Bland finraspet ingefær og hvitløk sammen med resten av ingrediensene til sausen
Ordentlig asiatisk snadder medkylling, kokosmelk og masse grønnsaker. Fra gårsdagens middag hadde jeg både koriander, ingefær og vårløk til overs, så tankebankene gikk raskt i asiatisk retning
)Jeg følger oppskriften over, men dropper nudlene og har heller i litt ekstra kyllingfilet. Varm opp currypastaen i en kjele sammen med olivenolje, vårløk, sitrongress, limesaft, fiskesaus, og sukrin et par minutter
Legg kyllingen i en ildfast form, og smør både kyllingenog formen med litt olje. Bland sammen peanøttsmør, olje, salt og basilikum og smør over kyllingfileten
Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Plasser blandingen i kyllingen som på bildet og «lukk igjen»
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.