Jeg har sett to typer SarahBernard. De med sjokoladekrem inni og de med gul krem. Dere får i dag den gule varianten, men jeg har prøvd å lage disse med sjokolademousseoppskriften min også, og kan garantere at det også er kjempegodt
Det er det jeg prøvde meg på da jeg bestemte meg for å kombinere suksessterte og SarahBernard. Dere som kjenner meg vet at jeg liker å ta noe som er veldig godt, for deretter å kombinere det med noe annet godt, for å få en helt fantastisk smaksopplevelse
SarahBernard kaken(eller opprinnelig er det jo ikke en kake, men småkaker) er oppkalt etter den franske skjønnheten og skuespillerinnen Henriette-Rosine Bernardt, som senere ble kjent med navnet SaraBernardt
Sara Bernhard med trøffelkrem, ca. lørdag 17. desember 2011. SarahBernard. Hvordan navnet på disse kakene egentlig skal skrives er jeg neimen ikke sikker på
Drit i de andre småkakene, så lenge Sarah Bernhard er med. Jeg synes lett at Sarah-fyllet blir for smøraktig, eller får for sterk sjokoladesmak, så jeg har min egen vri på trøffelkremen