Endelig var jeg hjemme igjen. Nå har jeg vært borte to langhelger på rad, først var vi alle sammen i Edinburgh, så dro jeg på alene shopping til London for å besøke søsteren min
Denne snickerskaken bakte jeg da vi hadde besøk i helgen. Jeg har aldri bakt snickerskake før og kan ikke huske at jeg har smakt det heller, så det var spennende å prøve ut en ny kake
Lenge har vi snakket om å bake mer, og endelig har vi kommet igang. Og Gud så mye godt det blir. Vi har bakt polarbrød, rundstykker, tynnbrød og idag var det bondebrød som stod på menyen
Jeg bruker lite gjær i brødene mine og lar heller gjæren jobbe litt ekstra for at den skal virke. Hjemmebakt brød er noe av det beste jeg vet, og hjemmebakt brød smaker bare så utrolig mye bedre enn «butikkbrød»
Det var Fjernsynskjøkkenet med Ingrid Espelid som i sin tid fikk meg interessert i matlaging. Fra jeg var 10-11 år gammel fulgte jeg intenst med, og lærte nyttige triks om alt fra å trille ut jevne hveteboller til pynting av marsipankake
Norske plommer er så godt, pass på å bruke dem nå når det er sesong. Denne plommekaken er nydelig. Den kan også fryses hvis man ikke skal spise den med en gang,
Fra begynnelse til slutt. Dette var den perfekte kosen vi hadde til lunsj i dag. Nystekte kanelsnurrer og en kopp te var midt i blinken etter å ha vært ute og lekt i snøen
Selvfølgelig kan du spise pizza selv om du slanker deg. Ikke bare er denne pizzaen mager og kalorifattig, den er i tillegg kjempesunn og full av grønnsaker