Breiflabb tandoorimedraita600 g breiflabbfilet1,5 dl matyoghurt1 ss tandoori masala1 ss vannRaita. 1 agurk1 boks matyoghurtSalt1 ts spisskummen1 ts kajennepepperBland yoghurt, krydder og vannSkjær fisken i serveringsstykker, og fordel blandingen overLa fisken stå i 1 time, tørk så marinaden avStek fisken, ca 5 minutter på hver sideRaita. Bland krydderet inn i yoghurtenSkjær agurk i små terninger, og bland inn i yoghurtenServermed naanbrød 600 g breiflabbfilet. 1,5 dl matyoghurt. 1 ss tandoori masala. 1 boks matyoghurt
har man bakt naanbrøda sjøl kan man vel alltids jukse litt å ty til ferdige tikkaglass eller masala halvfabrikat- tandoori eller hva-det-nå-heter-er-ikke-så-vel-bevandret-i-det-indiske-kjøkken, dessverre
Tandoori kyliing skal vel strengt tatt lages i en tandoor ovn, men litt av poenget med denne oppskriften er at kyllingen skal marineres over natten og stekes i en varm ovn
Servèr medraita, ris, salat ognanbrød. Serveres med ris, salat ognanbrød. Prikk nanbrødenemed en gaffel før du steker de, da unngår du at de blåser seg opp til en stor ballong
Når du tar brødene ut av ovnen, pensle dem med smør og strø på salt. Nanbrød blir brukt til å plukke opp mat med av den som spiser, på lignende vis som man ellers ville bruke fingrene eller en skje
Jeg husker mellomste storebror hadde snakket om disse smakfulle kryddrede brødene (dette var før det ble vanlig i dagligvarebutikkene) og en dag hadde ham med seg hjem
Oppskrift og bilder. La nanbrødene heve i 30 min tillag små fordypninger i brødene og hell overlitt olivenolje, maldon salt, tørket mynte og sesamfrø. Gjesteblogger Jan Are Sandmel Strømnes 2 kopper mel. 15 min Oppskrift og bilder
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Mini synes ikke kjøtt er noe særlig for tiden, uansett hvor bittesmå biter jeg deler opp i til han, så han fikk ris medtandoori-sausen over – og det falt i smak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.