Ha i kyllingbiter og stek til kyllingen har fått litt farge, ca. Ønsker du en tykkere og glattere saus, kan du fjerne kyllingbitene og kjøre sausen med stavmikser
Denne har jeg hentet inspirasjon fra hos Susanne, jeg har bare endretden litt fra hennes orginale. Det er jo bare så utrolig godt med indiske kyllingretter
Alt kan ikke alltid være laget fra bunnen av, og da er det kjekt å vite at det finnes sunne, billige og kjappe alternativer til familiemiddagen i butikken
Andre gang jeg tok i bruk denneCrock-Pot’en, bestemte jeg meg for å prøve indisk. På farsdagen fikk jeg endelig tid til å prøve meg på å lage mat i en Crock-Pot
Denneretten ble servert til sultne eksaminatorer og sensorer på Norskprøvene mandag kveld. Det ble mange lovord dagen derpå, og oppskriftenfortjener vel da en plass i bloggen
I dag prøvde jeg ut en av fredagsrettene (det blir nok fort dendelen av boka som blir først ferdig utprøvd siden jeg er mest glad i "etnisk" mat) - nemlig indisk kylling
Men i denneindiskeretten passet de virkelig ypperlig. I fryseren fant jeg uante mengder med kyllingfilet, så at det var kylling som sto på menyen ble raskt klart
Dette er ei gryte vi har spist mye av de siste årene. Vi spiste dette første gang som raclette hos svigerbroren min, og har siden laget i litt større kvanta selv=)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.