Helstekt indrefilet med fantastisk saus
Camillas hobby
Camillas hobby
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 800-900 g indrefilet av okse (beregn drøyt 200 g pr person)
  • 8 jevnstore poteter
  • Salt
  • Pepper
  •  
  • Saus
  • 1 stor sjalottløk (evt 2 små), finhakkes
  • 2 ts tomatpurè
  • 1,5 dl oksekraft (jeg brukte Jacobs)
  • 1 dl vann
  • 1,5 dl rødvin
  • 4 ss balsamicoeddik
  • 6 ss soyasaus (f.eks Kikkoman)
  • 1 laurbærblad
  • 1 'stilk' timian revet i biter
  • 1 ss smør
  • nykverna pepper
  • + 1 ss kaldt smør til å montere sausen helt til slutt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.