Spaghettibolognese er en av de mest brukte pastarettene. Men heter det Spaghetti eller spagetti. Den klassiske Italienske bolognesesausen inneholder masse grønnsaker
Tilsett grovhakket løk, finhakket hvitløk og la det surre til løken er myk. 1500 g spaghetti. 1400 g karbonadedeig olivenolje til steking 1 stk løk 1 fedd hvitløk 1 st gulrot 2 pk tomater hakkede 1 ss oregano 2 ts paprikapulver 2 stk laurbærblader 2 ss tomatpure 2 dl vann salt og sort pepper 500 g spaghetti 1 stk mozzarella 1 neve frisk timian 1 ss olivenolje salt og pepperHa olje i en stor gryte eller dyp stekepanne og varm godt opp
Pass på at du ikke steker for mye kjøttdeig av gangen, da vannet fra kjøttdeigen vil gjøre at kjøttdeigen koker istedenfor å steke, ser du at det har begynne å danne seg “dammer” i pannen, fjern dette med kjøkkenpapir
- Spaghetti- Ost . Derfor vil jeg komme med en enkel Bolognese saus som er ferdig i en fei. Ok, det sies at en god Bolognese skal koke i mange timer, kanskje opptil 6 timer
Det er bare å planlegge og ferdigstille i helgen, så kan du på kort tid trylle frem mye godt, selv en dag du er trett og sliten etter en tøff dag på jobb
Jeg pleier å lage så mye at det blir igjen to-tre porsjoner som jeg kan fryse ned. Jeg bruker som regel spaghetti eller iallefall en eller annen form for lang pasta, men det er ikke noe must
Spaghettibolognese slår aldri feil og den er super enkel å lage. Spaghettibolognese(4 personer). ✘ 1 pakke spaghetti / evt 2 pk grønnsakspasta✘ 1 ts salt✘ fersk parmesan til servering✘ oregano på toppen. 1 pakke spaghetti
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.