Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Så har de fått smak av bèarnaise saus og en god neve med revet ost som gir de en cheesy kjerne og et sprøstekt ytre
Fremgangsmåte Kok ris som anvist på pakken Stek karbonadedeig i en gryte sammen med krydder, hakkede, tomater, ketchup og maisenna ristet ut i litt vann Skjær paprika i biter og ha i gryten sammen med mais og den kokte risen
Vi snakker i utgangspunktet om potetmos blandet med masse digg, for så å gratinere i ovnen. Gratinerte bakepoteter eller dobbeltbakt poteter kjenner ingen grenser når det kommer til fyllet
Jeg serverte gryterettenmed nystekte rundstykker til, og de ble brukt som skje – vi har nemlig en kreativ liten fyr hjemme som synes rundstykker kan dyppes i andre ting enn bare supper
Server bakte potetermed en grønn salat til,. skal prikkes i bunnen med en nål eller spiss kniv. Liker du saltbakte poteter, så finner du oppskrift på det
Spe med melk til det blir en passe tykk saus. Den gule osten kan byttes ut med revet parmesan. 8 mellomstore poteter, skåret i skiver. 8 mellomstore poteter
Kaffetrakteren som sto først opp, vinden som hvisker til trærne utenfor, sjøen som fortsatt ligger stille og sover, gjengen med gutter som koser seg i stua og datteren min som lekes med av en ivrig kusine
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.