Ovnsbakt steinbitfilet med thaigrønnsaker og potetmos
Cecilie i forstaden
Cecilie i forstaden
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 400 g steinbitfilét (pass på at den er helt beinfri dersom du skal servere til barn - så unngår du at de får noia for det hvert fall ;) )
  • Sitronskiver
  • Olivenolje (gjerne en som er kraftig på smak)
  • Salt og pepper
  • 1 pakke ferske minimais, del evt. på langs
  • 1/2 paprika, deles i strimler
  • 1/2 pakke sukkererter, del de gjerne over på midten
  • 100 g sellerirot, skåret i strimler
  • 1 fedd hvitløk, finhakkes
  • Koriander
  • 1/2 lime, saften av
  • 2 ss skalldyrfond (kan erstattes med fiskefond eller fiskebuljong)
  • 2 ss oystersaus
  • 2 ss fiskesaus
  • 1 ss kecap manis (søt soyasaus)
  • 1 ss soyasaus
  • 2 dl vann
  • Salt og pepper
  • Solsikkeolje (eller annen nøytral matolje)
  • Potetmos
  • 300 g potet (ca. 5-6 poteter, avhengig av størrelse), skrelles og skjæres i terninger (ca. 2-3 cm i tykkelse)
  • 50 g smør
  • . 1 dl matfløte
  • Salt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.