Stek i pannen, på medium – sterk varme til alle sidene av spekeskinken har blitt sprøstekt. Asparges surret i spekeskinke, stekt i en panne til spekeskinken har blitt sprø, er ett fantastisk alternativ å sette tennene i
Bland med håndmikser på en glatt krem, ikke glem å spare noen aspargeshoder for dekorering. Ja, dette er hva som skjedde til meg i dag … men hei, det er alt bra nå, takket være min kremet grønn asparges suppe …
Delikat hvit asparges med rustikk chorizo og aromatisk olje. Hvit asparges omtales som det hvite gullet og den må ikke kokes for lite for da blir smaken bitter, men heller ikke for mye kokt for da blir de vasne - her gjelder den å finne den gyldne middelvei
Kyllingspyd, asparges mes spekeskinke og grilla lompewraps har våre gjenganere på grillen tidligere i sommer, så her kommer dei svært raske og enkle oppskriftene - SMAKFULLE KYLLINGSPYD
Har du prøvd hjemmelaget kebabpizza. Server pizzaen nystekt med hjemmelaget kebabdressing. kebabkjøtt. Topp med revet hvitost, kebabkjøtt og rødløk i tynne skiver
Legg fire og fire asparges sammen på en bakepapirkledd stekeplate og legg over osteskiver. I stedet for tomater, kan du bruke spekeskinke eller eplebåter surret myke i smør på stekepannen
Egg og asparges er kjempegodt sammen. Kok eggene i 6-8 minutter avhengig av størrelse og hvor bløtekokte du vil ha deRens aspargesen og stek den sammen med bacon eller chorizoServer med eggene og et godt dryss parmesan og avsluttningsvis pepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.