Del stilkene i biter, legg i en kasserolle sammen med vann, sukker, ingefær, sitronskall og kanel. Den inneholder lite karbohydrater, fett og protein, men mye eple- og oxalsyre
Som vanlig når jeg skal gjøre noe jeg ikke har gjort før, er jeg ganske nervøs, så er jeg jo gift med en kokk også, så når det kommer til kjøkkenet, er det fryktelig morro å imponere han litt
Tenkte jeg skulle prøve den, men ble knapt med tid så måtte stoppe midt i og fortsette dagen etter. Så en oppskrift på rabarbrapai, og den så utrolig god ut
Kutt eplene opp i tynne skiver og legg dem i en pose sammen med kanel og kardemomme og rist godt. Det er forholdsvis lett å lage og de kan fylles med det du måtte ønske
Det er jo såååå mye godt en kan lage medrabarbra, og siden det er søndag må det være lov å kose seg litt ekstra, så her kommer en oppskrift på rabarbrapai som vi har toppet med ferske jordbær og sitronmelisse blader
Fordel halvparten av eplerog rødbeter i paiskalletog strø på med fersk timian, salt og pepper. Til hvilken som helst rett med svinekjøtt er denne paien kjempegod
Server med for eksempel en grønnsalat og grovt brød. Jeg er faktisk veldig glad i pai, det er en lettvinn løsning og helt genialt hvis man har masse rester i kjøleskapet man ikke helt vet man kan bruke til
Med Cottage Cheese og Fibra i bunnen blir den litt sunnere enn «vanlige» paier. Riv parmesan over paibunnenog ha på vårløk og bacon i biter (se bildet)
kutt smør i terninger og smuldre kjapt sammen med melet. D denne er herlig å Fyllt med bacon å passer perfekt til middag eller rett å slett en bedre lunsj
Epledesserten er en min egen versjon av "bakte eplermed mørdeigslokk", og jeg ser meg ikke tilbake. Desserten serveres lun med hva du måtte ønske av krem, crème fraiche, tyrkisk yoghurt eller vaniljeis
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.