I 2008 var jeg og Øistein på ferie i Thailand. Vi var på Koh Samui mesteparten av tiden og en av ettermiddagene var vi på et matlagingskurs hos SITCA(Samui Institute of Thai Culinary Arts) hvor vi fikk med oss noen oppskrifter vi har brukt igjen og igjen
) Denne sjokoladekaken er så god og saftig, og kommer nok fort til å bli en av dine favoritter også. Har du ikke prøvd å ha rømme i kake før, har du sjansen nå
God kveld. Maten dagens barn vokser opp med vil jeg tro er ganske annerledes enn da vi vokste opp. Jeg husker faktisk fortsatt første gangen jeg smakte indisk - da var det virkelig noe nytt og spennende - og spicy
og pizzaene mine. Det tok sin tid, men endelig fikk jeg prøvd ut speltlompe som pizzabunn. Jeg har jo prøvd meg på mange andre alternativer til pizzabunner, så det er overraskende at dette har tatt så lang tid
God kveld. ) . Jeg håper dere har hatt en flott helg så langt. Og lykke for at det er en hel dag igjen. ). I dag har vi blant annet kost oss på Tivoli med et vennepar og sønnen, og de små gutta storkoste seg
Da har jeg bakt litt igjen i dag. Små, nystekte brød med sprø skorpe smaker alltid godt. Jeg baker og putter i fryseren, så kan jeg alltid by på duftende fersk bakst
Selv om jeg spiser levergryte hele året, er jo dette også en høstrett. Da jeg har så mye selvavlede nypoteter må jeg jo ha poteter til de fleste middager om dagen
Tykkelefser, eller hardinger eller hva det nå heter. Det er ikke så vanskelig som en skulle tro. Denne oppskriften har jeg rett og slett funnet opp selv ved å se på andre oppskrifter og plukke ut og regulere menger på ingrediensene, ekstra morsomt det når resultatet blir så bra