Jeg bestilte ButterChicken på enindisk restaurant, og denne var veldig sterk. ButterChicken (Smørkylling) ble etter første smak en av favorittene her i huset
ButterChicken er en av de mest populære rettene på indisk restaurant. Om det normalt sett brukes i butterchicken det vet jeg ikke, men dette er jo vår versjon
Jeg er fortapt, og har funnet min yndlings Indiske rett. For det var nemlig etter nok en gang høre Bjarte Tjøstheim i Radioresepsjonen skryte uhemmet over butterchicken,
Indisk er alltid godt. Denneretten er utrolig god, og ikke vanskelig å lage. Du trenger. Legg kylling i en bolle med hvitløk, ingefær, salt, chilipulver og sitronjuice
Som jeg nevnte i går, har jeg fått en stor pakke med krydder fra Krydderia. I ekstase over alt det gøye, måtte jeg prøve ut en av rettene deres umiddelbart
Dette er en av mine indiske favoritter. )Bland150 ml creme fraishe50 g malte mandler1,5 ts chilipulver1/4 ts knuste laurbærblad1/4 ts malt nellik1/4 ts malt kanel1 ts garam masala1/4 ts malt kardemumme1 ts revet ingefær1ts presset hvitløki en bolle og ha i 1 kg med kyllingbiterLa dette få stå og godgjøre seg. Smelt75 g smør1 ss mais oljei en gryte og stek opp2 medium løk, skivetHa ikyllingblandingen2kanelstenger4 hele laurbærblad6 hele kardemumme kapsler6 hele nellikspikreog kok opp i ca. 10 minutter,så har du i 1 ss hakket fersk korianderbland godt og ha i4 ss med fløteog kok opp til kylling bitene er mørePynt med korianderServeres med naan brødVi stekte den i panne, synes den blir bedre da. 2 kanelstenger
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.