Butter Chicken- en velkjent indisk middagsrett
Elin Larsen
Elin Larsen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 600 g kyllingfilet
  •  
  • Marinade
  • 25 g finhakket hvitløk- mos i stavmikser med litt vann= paste
  • 25 g finhakket ingefær- mos i stavmikser med litt vann= paste
  • ½ ts salt
  • 5 dl naturell youghurt
  • 1 ss chilipulver
  • 1 ts gurkemeie
  • 1 ts garam masala
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ss solsikkeolje
  • 2 ss smeltet usaltet smør
  • 5 g finhakket hvitløk
  • 4 g finhakket ingefær
  • 2 kardemomme frø (lett knust i morter)
  • 3 hele koriander lett knust i morter
  • 1 laurbærblad
  • 2 nellikspiker
  • 3 ts garam masala
  • 2 ts malt gurkemeie
  • 2 ts hot chili pulver (1 ts hvis du vil ha den mildere)
  • 2,5 dl tomatpure
  • 3 ss sitronsaft
  • 100 g usaltet smør
  • 1,8 dl kremfløte
  • 2 ss sukker
  • 2 ss hakket koriander som garnityr

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.