Pasta carbonara har vært en livrett for meg siden jeg smakte "Pasta di Parma" da jeg var 13 år, men jeg fikk et helt annet syn når jeg lærte meg av tidligere kollega å lage skikkelig hjemmelaget pasta carbonara
Skjær bacon i små terninger. Visp eggeplommene i en bolle og tilsett revet ost. Brun bacon terningene på middelshøy varme i en teflonpanne til fettet smelter
Spagetti carbonara en en velkjent og smakfull pastarett, som jeg personlig alltid har likt. En superenkel carbonara med pølser, som tar under 20 minutter, og du bruker kun 1 kjele. Spagetti carbonara med pølser, som tar under 20 minutter
Pasta carbonara er en kjent italiensk pastarett. Den tilberedes vanligvis med spaghetti. Over den ferdigkokte pastaen helles en blanding av stekt pancetta (italiensk bacon), svart pepper,
Carbonara500 gr spagetti200 gr bacon eller pancetta4 eggeplommer1,5 dl kremfløte150 gr nyrevet parmesansalt og peppersmørSkjære bacon i terninger, og stek i smør til det blir sprøtt
Pasta Carbonara er en gjenganger her i huset. Den dukker opp på bordet i mange forskjellige varianter, noen ganger bedre enn andre, og denne gangen ble det en som er verdt å dele
Ferdig marinert kalkunfilet steikes i rundt 30 minutter pr. Dette er lenge siden jeg lagde, har bare ikke rotet meg til å legge det ut på bloggen før nå
Tørk av kalkunen. Hell vann over kalkunen underveis i stekingen. Gni så inn kalkunen med smeltet smør, ca 100gr. Stee stekeovnen på 170 grader og legg kalkunen på en rist. Når steketiden er over lar du kalkunen hvile i 20 minutter før du skjærer den opp
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.