PRØV OGSÅ VÅRE ANDRE RULLEKAKER. Jeg følte at jeg måtte finne en ekstra god en siden dette var første gang jeg bakte til nyejobben, og denne oppskriften her, med tre forskjellige typer sjokolade og pynt på toppen virket lovende
Hvitsjokoladekremmed mango- og jordbærsorbet, sukkerspindelvev og pistasjkrokan. Kjør henholdsvis frossen mango og jordbær i en foodprocessor, og spe på med litt sukkerlake til det blir en sorbet
Spe med melis, tilsett vanilje og eggeplommer. Juster evt med mer melis eller eggeplommer. (kan også tilsette saften fra blåbær, bringebær eller jordbær)
Rullekakemedhvit sjokolade og jordbær. Til slutt rørte jeg inn de stivpiskede eggehvitene. Mens kaken stod i ovenen, lagde jeg sjokoladekremenogblåbæra som skulle være inni kaken
Topp moussen med friske bringebær og sprøyt litt hvitsjokoladekrem på toppen. Dekk en springform med bakepapir og smør litt smør nederst langs kanten så bunnen ikke fester seg
Denne sjokoladekaken har en seig bunn som en brownie, og den er fylt med hakket hvit sjokolade, toppet med karamell, sjokoladekremog stekt hvit sjokolade
Ta kjelen til siden og ha oppi den hvite sjokoladen og rør til den har smeltet. kanel og ingefær. Dette ble en veldig god kombinasjon medsjokoladekremen
På toppen har jeg raspet mørk sjokolade og friske blåbærog bringebær. Sjokoladekaken er mørk og fyldig og passer veldig godt sammen med den hvite sjokoladen, og bærene på toppen gjør den akkurat så frisk at du tror du orker et stykke til
Jeg toppet de medhvitsjokoladekrem, smarties og stjerner laget av hjemmelaget sukkerpasta. Hvitsjokoladekrem lager jeg av smør, melis og smeltet hvit sjokolade
Jeg brukte samme bunnen som jeg hadde i Rullekakemedhvit sjokolade og jordbær, og den ble lagd av. Jeg har tidligere bakt rullekake hvor jeg bruker en hvitsjokoladekrem, og dette hadde jeg lyst til å gjøre nå også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.