Fytti dette var godt. Så nydelig godt. 1 kjøttdeig, ferdigkvernet2 ss rapseolje2-3 fedd hvitløk2 store gule løk2 store tomater1 rød paprika2 bokser med Gi Aguaro hakkede tomater (3 karb pr 100g)1 pk Gi Aguaro tomatpurre (3,8 karb pr 100 g)1 dl sesamfrø1 dl linfrø1 ts chillipulver2 ts paprikapulverMaldon salt og grov pepperFørst steker jeg kjøttdeigen, har så i hvitløk og ferdighakket gulløk oppi, å la det surre til løken blir gylden
Sjokoladen kan enten være forskjellige varianter av ren steviasjokolade (lys, mørk, hvit), din egen hjemmelagde sjokolade, annen sukkerfri sjokolade (Anbefales ikke), eller i verste fall vanlig sjokolade
Dette er jeg svært enig i, noe jeg har skrevet om tidligere (Skolekantiner fremfor fancy matpakker). De ser at skolemat virker og prøver å få det til så godt de kan
Dette er en test av tre ulike middagsleverandører. Men for andre kan det være et godt alternativ. Siden tre av oss ikke liker Får i kål valgte vi å stå over denne retten
Hell av mesteparten av vannet i et litermål og ta vare på dette, det spruter mindre når du skal kjøre på med stavmikseren om du heller av litt av vannet først
Skal du ha gjester kan du servere dette brødet til maten. Resultatet har vært varierende, men dette ble både god på smak, kalorifattig, sunt og lett å skjære
Dettekan ikke bare gli forbi uten å få en kommentar. Dette er matvarer jeg ville anbefalt at Ola Normann inntok mer av, da dette er mat jeg mener vil styrke kroppen
Det som kan slåes fast med det samme er at dette ikke er en lavkarbodiet, men for de som trives med lavkarbo vil den enkelt kunne tilpasses det ved å bytte ut frukt og visse grønnsaker
Dette brødet MÅ dere bare prøve. Skjær ut firkanter som er litt mindre enn kortsiden av bakeformen. Full av deilig smak av ost, urter og hvitløk og helt nydelig å se på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.