Nydelig einerøktlaksmed en mild pepperrot røre av crème fraiche, sitron, dill og vårløk. Legg i lave dessertglass og pynt med en skive røket laks, litt dill og gjerne litt sort rogn
Rør inn sitronsaften, hakket persille og smak til med pepper. 100 g røktlaks100 g kremost urter50 g creme fraichesaften av 1 sitron1 ss hakket persille1 ts pepperBland sammen laks, kremost og creme fraishe. 100 g røktlaks
Krydre med salt og pepper. Kutt den røktelaksen i små strimler og hell over litt sitronsaft. De er enkle å lage ogyoghurtoglakseblandingen gjør at du får en god smakskombinasjon
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Finhakk og bland hvitløk med creme fraiche. Lofoten ØkologiskRøktLaks. Når pizzaen er sprøstekt og fin tar du den ut og legger på stekt sjampinjong, ruccola, lakseskiver, tomater, vårløk og pinjekjerner
evarmrøktlakse- eller ørrtfilet (fersk filet uten skinn og ben kan også brukes). Blir det noe i gjen smaker både dillkremogvarmrøkt fisk fantastisk på brødskiven
Server med creme frâiche eller rømme og sammen medlaks, rogn eller spekemat. Oppskriften er av en sunnere og grovere variant hvor en del av hvetemel er byttet ut med byggmel
Laksen blandes i pannen sammen med Permigiano Reggiano , ferskmalt svart pepper og hakket dill. Spar ett glass med det kokende pastavannet for å lettere kunne blandet pastaen og ingrediensene
Server med creme frâiche eller rømme og sammen medlaks, rogn eller spekemat. Oppskriften er av en sunnere og grovere variant hvor en del av hvetemel er byttet ut med byggmel
pasta med pesto, røktlaksog tomater. Fullkornspasta (fersk eller tørket)PestoRøktlaksTomater*Kok pasta som anvist på pakken*Skjær opp laksen i tynne skiver*Skjær opp tomatene i passe båter*Server
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.