Start med å ha bringebærsyltetøy og vann i kjele. Bland sammen bringebærgeleen og fløtekremen (jeg brukte mikser), og vips har du en nydelig bringebærmousse
Dagens fristelse er Mandelbunnmed sjokolademousse & sjokoladetrekk. Mandelbunn. Jeg er dessverre ikke i Norge, men jeg kommer til å feire her hjemme i Jønkøping sammen med familien
Jeg bruker den oftest som fyll i sukkerbrød kombinert med et lag vaniljekrem, men jeg synes også det er fantastisk godt medbringebærmousse i sjokoladekaker
Miks kremost med sukker og vaniljestang. Kok gele med 1/2 dl vann, og avkjøl den til romtemperatur. Hvis den skal brukes som kakefyll kan den med fordel avkjøles før den smøres i kaken, og hvis den skal spises som den er må den få stivne helt, ca 3 timer i kjøleskap
På søndag skal vi i bursdag til oldefar til mine barn og svigermor har ønsket seg en mandelbunn kake, så jeg og minstemann har kost oss med baking i dag
Passer utmerket med en så lett og frisk dessert etter et kraftig måltid. fosne bringebær (andre bærsorter kan også brukes, rips krever litt mere sukker)La bærene være halvtinte og mos de med en gaffel
) Denne kaken her ble fyllt med denne bringebærmoussen. Dette er den samme oppskriften som nydelig jordbærmousse, men ville legge ut bilder av når jeg laget den med bringebær også
Ved servering pynter du bringebærmousseenmed friske bringebær, og melisdryss. Fløyelsmyk og deilig dessert med friske bringebær som passer veldig godt nå sommerstid, ypperlig til å runde av et godt måltid med
Fylles i kake med en gang før den stivner, mitt tips er å legge plastfolie i kakeformen du brukte til å lage kaken, legg i kakebunnen og hell i bringebærmoussen og legg på lokket til kaken, kle igjen plastfolien og legg kaken i fryseren om du trenger at de stivner fort, eller legg den i kjøleskapet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.