søt, sterk og god eggelikør. Hjemmelaget eggelikør. og satt da igjen med ca 1 liter drikkeklar eggelikør. #eggelikør #oppskrift #hjemmelaget 5 dl fløte
Hjemmelaget eggelikør til hele familien. Eggelikør kan skille seg litt i kjøleskapet, det er helt normalt, men flasken bør vendes før man tar seg et glass
Hell over på flaske og legg i fryseren, det kan være lurt å ikke fylle flasken helt full i tilfelle eggelikøren fryser slik at den har plass til å ekspandere
Jeg elsker eggelikør. Siden forrige jul har jeg imidlertid kuttet alt av sukker og det er det mye av i vanlig eggelikør… Jeg prøvde derfor å bytte ut sukkeret med sukrinmelis og vaniljesukker med vaniljepulver i år – og ble kjempefornøyd med resultatet
Påske og jul er to ganger i året jeg merker økt besøk (veldig mye) på innleggene om eggelikør. Skal du lage eggelikør til påske i år, er det lurt å gjøre dette snart for den blir bedre jo lenger den står
Det er vel ikke noen vits i å gi seg på kakefronten med det første, og det er på tide å ta fram denne kaken i rampelyset igjen, noe som passer fint i disse tidlige rabarbratider
Eggelikør holder i 4-6 uker i kjøleskapet. Julen nærmer seg sakte, men sikkert. Greit å vær tidlig ute med planleggingen når det er ting en ønsker å lage selv,
Jeg har alltid med meg strikketøy i veska. De siste dager er det votter som har vært på pinnene. Venninna til eldstemann ønsket seg rosa tovede votter, så da var det bare å sette i gang med noe jeg ikke hadde gjort før
Kunsten å lage eggelikør er egentlig en veldig enkel sak. Eggelikør kommer egentlig fra Amazonas. Og dermed var eggelikøren oppfunnet under navnet „Advocaat“
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.