Så lenge myndighetene sier det er greit, og medisinering og foring av fisken er under lupen kjøper jeg fersk oppdrettsfisk fra butikken med mindre jeg har fått tak i økologisk -eller villfisk
Et alternativt navn på denne retten er derfor "Camillas eksotiske fiskegryte. 400 g seifilet (eller annen hvit fisk)1 ts gurkemeie 1-2 grønne chili 2 ss finhakket, fersk ingefær1 løk saften fra 1 lime3 dl kokosmelk evt litt finhakket fersk koriandersalt og pepperRens og finhakk chili (fjern mesteparten av frøene), løk og ingefær, ha i en gryte sammen med litt olje og gurkemeie, stek over middels varme et par minutter
Creme fraishe. I dag laga ej ei deilig lavkarbo fiskegryte inspirert av @monicalchf på instagram. Ej tok råkostposen, blomkål, kremost krydderog creme fraishe og blandet alt dette ihop
Lag en enkel og smakfull fiskegryte med høstens beste grønnsaker og en god råvare fra havet. Tilbehør flatbrød Framgangsmåte Skjær torskefileten i terninger
Sausen er tomatbasert med litt hete fra chili, og rund smak av fennikel, løk og safran. Tilsett fennikelfrø, safran, chili og hvitløk og fres et par minutter, det skal ikke brenne seg
Tilsett den pressede hvitløken og bland inn crem fraiche før du heller over fløten. Jeg serverer fiskegryten med en frisk salat og hjemmelaget foccacia
Tilsett buljong, tomater og creme fraiche. 400-600 g torskefileet, i små biter1 gul løk, finhakket1, rød paprika, i små biter1 boks mini mais1 ss smør1 fiskebuljong1 boks knuste tomater3 dl lett creme fraichesalt, pepper og en klype paprikapulverStek løk og paprika i en gryte med smøret
Tilsett creme fraiche og kajennepepper, kok opp og legg i fisken og vend inn urtene. I denne lille fiskegryten kan du bruke det fiskeslaget dau har tilgang på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.