Disse kyllingbrystene ble saftige og gode. litt ris og asparges. )salt, pepper, timianoljeLegg kyllingbrystene i ildfast form, ha på litt olje, krydre med timian, salt og pepper
Hell i vann og ha i buljongterning og timian. Rist brødskiver eller loffskiver, og riv ost. Hell suppa opp i porsjonsskåler(ildfaste), legg på brødskiver og strø på ost
Hakk ananas i små biter og ha den over i en bolle. Små trepinner / grillspyd, ca. Dette blir en fantastisk tapas / koldtbordrett og Ananas-salsaen har jeg servert før med stor suksé
Ferskt kjøtt og suppe er skikkelig vintermat. Det tar lang tid å lage, men så blir det godt også. Mitt tips er å lage alt ferdig en ettermiddag/kveld når du har tid, og varme det opp og spise det en annen dag
Heisann, og god Søndag alle sammen. Det er veldig lenge siden eg har hatt en slik dag der eg låser ute omverdenen, får kjøkkenet for meg sjølv og lager alt som faller meg inn der og da
Slike lefseruller er alltid populære enten det er på tapasbordet eller på koldtbordet, de smaker nydelig til en velkomstdrink ellr en cocktail og det er det fatet på tapasbordet som først blir tomt
En veldig god og lettlaget middag - en skikkelig overraskelses pakke dette her. Egentlig kan du putte i pakken det du vil, og har du barn i huset synes de det er gøy å lage disse pakkene selv
Her får du tips til tre geniale og lettvinne fiskeretter som jeg håper frister. Ovnsbakte fiskeretter passer ypperlig som både hverdagsmat og helgemiddag
Det er jo nesten som pizza med grønnsaksbunn, og det er en fantastisk god kvardagsmiddag. Denne gangen fylte eg sopp og squash, men du kan også fylle paprika i alle farger, tomater, løk, aubergine, søtpotet osv - med akkurat det fyllet man ønsker
Jeg brukte ikke termometer, kun feelingen ogframgangsmåten jeg fant på bloggen Heia mat. En av de aller dyktigste jeg vet om innen fagområdet mat og helse, er Jens Veiersted