For litt siden fortalte jeg om en kamerat som ønsket seg kake til to av bursdagsfeiringene sine og her er bilder av kake som han serverte i familieselskapet
Det er så langt den beste ostekaken jeg noen gang har smakt, og nå har jeg hatt som prosjekt å kjøpe ostekake til dessert når jeg har vært ute og reist, for å se om jeg klarer å finne noe som kan være enda bedre
Jeg brukte oppskriften tilbrytebrødet for å lage dette saftige og gode foccaciabrødet. Kremost og kokosmelk gjør brødet ekstra saftig, mens soltørkede tomater, oliven, basilikum, salt og olivenolje tilfører deilige og friske smaker
Bland mel, væske og oljen fra fetaost-boksen sammen til en smidig deig. Fordel fetaosten jevnt over deigen (trykk de godt ned i deigen, da de vil «poppe» opp under stekingen)
Tilset vatn og visp alt godt saman med ein visp. Og Taleggio i foccacia var slett ingen dum ide, prøv. Når blandinga byrjar å bli tjukk, brukar eg ei tresleiv og blandar resten av mjølet godt inn i deigen
Jeg har pleid å lage foccacia i en liten langpanne, men siden foccaciaforbruket i heimen er så stort, har jeg nå gått over til å lage foccacia i den store langpannen
Jeg har alltid hatt lyst til å prøve en rett med kvede for å kjenne hvordan det egentlig smaker. Kvede kan ikke spises rå, for da er den giftig, men i kokt tilstand smaker den som en blanding mellom aprikos og eple
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.