Brownie cookies er sprø utenpå og seige inni, og de smaker godt av sjokolade. Og siden det skal så lite mel i dem er det ikke noe problem å bruke glutenfritt
Glutenfri mat og baking er ikke alltid så lett å få til. Jeg tenkte jeg kunne dele noen oppskrifter med dere fremover, på ting som vi har funnet ut smaker godt, og som funker greit å lage
Nå er det ikke lenge før boken Gøy med glutenfritt er ferdig trykket. Spennende. ). Mens jeg venter, har jeg bestemt meg for å jobbe litt innen et felt som jeg ennå har mye å lære
Jeg stekte mine på takke, men de stekes selvfølgelig like fint i en stekepanne. Siden de glutenfrie lompene man får i butikken inneholder hvetestivelse hadde jeg lyst til å forsøke å lage selv
Verdens enkleste frokostbrød, finnes i utallige nett-delte varianter. Her er min, grov og glutenfri, og snillere mot fordøyelsen enn de fleste andre versjoner
Norges einaste glutenfrie bakeri. Bakefri gir mange tilbake gleda etter å ha fått diagnosen cøliaki. Her kan du lese eit intervju i E24 med Tove som driv bakefri i Kirk
Nå var det lenge siden jeg hadde lagd knekkebrød. Derfor var det på tide å lage opp en god porsjon. Det finnes jo et hav av oppskrifter på ulike varianter av såkalte lavkarboknekkebrød, der det stort sett er ulike mengder frø og nøtter som er forskjellen
Tørketiden avhenger etter hvor tykke knekkebrødene er, mine var tykke og måtte tørke i 75 minutter, men det er uansett ikke krise å la de tørke for lenge