KLIPPFISK ER EN GOD GAMMEL KJENNING.
På kjøkkenet mitt og i hagen min
På kjøkkenet mitt og i hagen min
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Oppskriften på deres klippfiskboller kommer her.
  •  
  • Ingredienser
  • 400 g klippfisk, utvannet og renset
  • 200 g potet
  • 1 stk løk
  • 1 stk egg
  • 3 ss potetmel
  • 0,5 bunt persille, frisk
  • 0,5 ts pepper
  • litt salt
  • 1 dl griljermel
  • Frityrolje
  • Jeg er klar til å prøve denne. Straffen for frityrsteking blir vel 10 d på salat og vann!!!!
  • 400 g utvannet og renset klippfisk
  • 1 hel hvitløk delt i fedd, ca 16 hele fedd
  • 2 l vann
  • 2 ss salt
  • 1/8 ts pepper
  • 2 stk hel nellik
  • 1/2-1 ts salvie
  • 1/2 ts timian
  • 1 laurbærblad
  • 4 persilledusker
  • 3 ss olivenolje
  • 3 eggeplommer
  • 3 ss olivenolje
  • 6 skiver ristet loff
  • 2 dl revet sveitserost/parmesan

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.