Smaker ekstra godt medindrefilet av svin når jeg vet at grisen slapp å vokse opp i en betongbinge. Denne grisen har levd et godt liv ute i skogen før den havnet på mittmiddagsbord
Bland sammen kjøttdeigmedfinhakket løk, revet hvitløk, egg, melk og alle krydderne. I kveld reiservitil Kreta og blir der i to uker, så da blir det littstille på bloggen
I dag hadde vinydeligsvinefileemedstektepotetbåter og grønnsaker tilmiddag. Så kutter jeg opp paprika, rød løk og selleri og har i formen sammen med potetene
Server med salat, jeg brukte tomat, mais, avokado og ruccola. Oppskriften på denne retten fant jeg i VG i sommer, og jeg har gledet meg lenge til å prøve den
Ha hvitløkeni en panne medolivenolje på middels varme. I hvertfall ikke når det tar form som en fantsisktomatsaus, som kan brukes til populære retter som er elsket over hele verden, som pasta og pizza
Stekte kantareller medfløteIngredienser. Kantareller har en særegen og god smak, de passer bra som tilbehør på høsten, og medlitt salt, pepper og fløte, blir den kremete, smakfull, mild og god
Når jeg er alene tilmiddaggidder jeg ikkealltid å gjøre så mye ut av det. Det er ikkelike gøy å bruke lang tid på kjøkkenet når det ikke er noen andre der til å skryte av hvor godt det ble
Stek potetbåtermed parmesan, hvitløk, urter eller som her, med krydder. Det er kjekt å varierelittmed potetene, det er lettvint og smaker godt, det blirliksom en helt annen rett når potetene er annerledes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.