Jeg elsker müsliboller. En müslibolle for meg er proppet med godsaker – fra søte, tørkede aprikoser til knasende nøtter og frø – og den gir en ekstremt god metthetsfølelse fra grovmel, havrekli og havregryn
Inspirasjonen til å bake til jul har late vente på seg. I går sjekka eg Opplysningskontoret for brød og korn si nettside og fann nokre rundstykke eg ville bake
Hva er Zoodles. Zoodles er kort for zucchini noodles – eller squash nudler på norsk. Det er utrolig lettlagd – hvertfall hvis man har en spiral slicer (se bilder lenger ned)
Deilig fiskegrateng med laks og fullkornspasta. 4 – 6 porsjoner. Jeg har fått ideér til oppskriften under etter å ha sett på en del ulike oppskrifter på fiskegrateng, men gjort mine egne forandringer og egen vri
Saftig gulrotkake med pecan nøtter og mascarponeostekrem. Oppskriften på denne gulrotkaken har jeg hentet fra et fransk matmagasin jeg kjøpte inn da jeg var i Paris i vår
Bakt camembert er utrolig raskt og enkelt å lage og blir skikkelig kosemat. Det passer like ypperlig som tilbehør til en fin helgemiddag som til en jentekveld med ost og kjeks – eller du kan gjøre som franskmennene og ha det som dessert
Mandag. Fargerik, lun krydderurtesalat med saftige kyllingstrimler. Tirsdag. Trukket torsk over spinat med krydret ovnsbakt tomat, kokte mandelpoteter og eggesmør
Men istedenfor en type muslibrød/energibar. . Crunchy hjemmelagde energibarer kommer alltid godt med. Til frokost, mellommåltid, før/etter trening, til kaffen, kveldsnakcs eller som en liten “lifesaver” i veska når du trenger energipåfyll
1. Pensle brødet med olivenolje og grill det på begge sider. Legg til siden. 2. Skjær pærene i skiver (pass på at de ikke blir for tykke), pensle med olje og grill i ca
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.