Her i huset går det i grovpizzabunn med tomatsaus proppfull av grønnsaker. Å lage pizza fra bunnen av er verken vanskelig eller tidkrevende – og det er en fin familiesyssel hvor barna kan få legge på topping etter eget ønske
Jeg har tidligere snakket varmt og kjært om ølpizza som har blitt en sikker favoritt her i Lykkeboden, og har du ikke prøvd den så er det bare å hive seg på
Sunnere og groverepizzabunn betyr mer fråtsing på toppen,. Deigen blir klissete, men om du bruker en slikkepott som du dypper i vann av og til klapper du bare deigen ut på et brett
Ha i olje, salt og tilsett det sammalte melet og så mye av det fine slik at det blir en passe. Pizzaen skal steke i nederste del av stekeovnen i 10-15 minutter, avhengigav hvilket fyll du har toppet den med. 3 dl sammalt hvete, grov
Steketid avhengerav ovn og hvor godt du ønsker pizzaen stekt. Bland tørrgjær med lunkent vann (jeg har erfart at bitte litt varmere vann enn kroppstemp gir best resultat med tørrgjær)
Favoritt-rundstykker. Tilsett salt og litt av vannet. Ha i resten av vannet, olje og sukker. 1 dl havregryn. Rør inn havregryn, frø og la det stå i 5 min. 1 dl havregryn
Mos det hele i en blender eller stavmikser så den blir klumpfri. 6 dl grovt mel. Basen lages av 4 egg og en boks cottage cheese. #middagspai #grovpai #proteinmat #familiemat #oppskrift #middag #lunsj 6 dl grovt mel
Tenkte jeg ville bytte ut deler av hvetemelet med havremel ,og det ble kjempegodt. Havre har en nøtteaktig smak som gir god smak på baksten, og inneholder en gunstig fettsyresammensetning som er bra for helsen vår
Legg utover på stekebrett ikledd bakepair og dryss gjerne ost på toppen av pizzasnurrene. Vi har laget grove vegetar pizzasnurrer med spinatblader og ost, men du kan ha i det du måtte ønske
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.