Sprø fiskepinner, chiliaioli og søtpotetchips
Elin Larsen
Elin Larsen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 personer
  • 600 gram fersk torsk/ skreifilet
  • 1 dl hvetemel
  • salt og pepper
  • 2 egg, sammenvispet + noen dråper tabasco
  • 2 dl panko
  • finrevet skall fra 1 sitron + ½ appelsin
  • 2 ss finhakket bladpersille
  • oliven olje til steking + litt smør
  • 1 eggeplomme
  • 2-3 ts dijonsennep
  • 2-3 fedd hvitløk, finhakket og knust
  • 2-3 ts sitronsaft
  • ½ rød chili, finhakket
  • salt og pepper
  • 4 dl solsikkeolje

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.