Mange av oss har helt sikkert "å spise sunnere" som ett av mange nyttårsforsetter, men det er dessverre lettere sagt enn gjort om vi ikke har hatt så gode kostholdsvaner tidligere
Dette sukkerbrødet er alltid vellykket og hemmeligheten bak er lang pisketid. Jeg pisker alltid eggedosisen i 10 til 15 minutter før jeg sikter og vender forsiktig inn det tørre
Valget er tatt og dama har bestemt seg, her må det endringer til. Jeg har derfor oppsøkt eksperthjelp hos noen som har holdt på en stund og fikk denne flotte oppskriften på knekkebrød av en tålmodig søster
Oppskriften på disse gode pitabrødene fant jeg på denne bloggen. ,5 dl lunkent vann25 gram gjær1 ss olivenolje1/2 ts salt10-11 dl hvetemel Slik gjøres det
Deler av familien min er bosatt på Toten og dette er en region som kan bakeverket sitt. Oppskriften på denne sjokoladekaken har vandret fra den ene til den andre i lang tid og blitt tilpasset på veien