Skreiloin med spekeskinke, sitronsaus og smørdampet grønnkål
Mat og Reiser
Mat og Reiser
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 800 g skreiloin, evt torsk
  • Smør
  • Salt og pepper
  • 1/2 løk i tynne skiver
  • 5 dl fiskekraft
  • 1/2 dl ferskpresset sitronsaft
  • 1 boks kremfløte
  • 1 dl hvitvin
  • 25 g smør i terninger
  • Salt og pepper
  • 300 gram eller 1 pakke ferdig vasket og kuttet grønnkål
  • 2-3 dl vann
  • 2 ss smør
  • salt
  • 10 cherrytomater delt i to
  • revet skall av 1/2 sitron
  • 1-2 ss ristede pinjekjerner

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.