Langpanne sjokoladekake med glasur, non-stop og seigemenn er en klassisk barnebursdagskake. Denne kake tar ikke lang tid å lage og den er enkelt pyntet med non-stop og seigemenn
Slike lefseruller er alltid populære enten det er på tapasbordet eller på koldtbordet, de smaker nydelig til en velkomstdrink ellr en cocktail og det er det fatet på tapasbordet som først blir tomt
Julekake er en tradisjon i mange hjem. Hos meg også. Men i de siste år har jeg nesten vurdert å kutte det ut, før de store julekakene blir ikke spist opp før de blir tørre
Når jeg skal bake til jul pleier jeg å begynne i god tid, så det ikke blir så stress rett før jul. Og da begynner jeg alltid med slike ting som kan fryses ned først
. Vi har verdens greieste frisør – Petter i Salong Monet her i Oslo. I kveld har han holdt oppe to timer lenger enn vanlig slik at vi begge skulle få klippet oss etter jobb
Jeg tror jeg har funnet meg en ny frokost favoritt. I går lagde jeg en smoothie til frokost hvor jeg bare puttet oppi alt mulig rart, bare for å få den så næringssrik som mulig, og den ble faktisk ganske god