Nanbrød er et populært brød til sterke retter og spises i Iran, Afganistan og sentralasia. Nanbrød blir brukt til å plukke opp mat med av den som spiser, på lignende vis som man ellers ville bruke fingrene eller en skje
Nanbrød. 23. 05. 2016kl. 19. 13 i. Brød. Én kommentar. Deilige myke nanbrød. D det finnes vell knapt bedre tilbehør til feks gryterett, supper eller lasagnen
Nanbrød var for meg kjærlighet med første bit. Jeg husker mellomste storebror hadde snakket om disse smakfulle kryddrede brødene (dette var før det ble vanlig i dagligvarebutikkene) og en dag hadde ham med seg hjem
Nanbrød er et indisk brød som brukes som tilbehør til indiske retter. Nanbrød skal man egentlig steke i en tandooriovn, men det går fint ann å steke i en vanlig elektrisk ovn på full varme
Nanbrød er for oss en selvfølge til indisk mat. Når jeg så bestemte meg for å lage en indisk kyllinggryte fra bunnen av, måtte jeg jo også gjøre dette med nanbrødet
Hjemmelaget nanbrød med hvitløk. 21. 02. 2016 kl. 20. 04 i. Middag. 2 kommentarer. Nanbrød, med og uten hvitløk, den lengst borte er hvitløk i deigen, til høyre drysset hvitløk over, og den til venstre er uten
I morgen skal jeg lage Kylling Makhani og har derfor gjort klar marinaden i kveld, og fant ut at jeg like godt kunne lage deig til nanbrød i samme slengen
hjemmebakte nanbrød med hvitløksolje. Skrevet 14. 04. 2015 klokken 22. 19. I mange år har nanbrød vært både en favoritt og et stort must for meg når det har handlet om Indisk mat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.