Det hadde vært kjedelig å servertkyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletenemed kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Surr en skivemed Serrano rundt kyllingfileten. Som tilbehør kan du for eksempel prøve våre grillede oregano- og parmesantomater , potetpuré medtimianoghvitløk eller du kan ta en titti vår del for grønnsaker, salater og poteter for inspirasjon
Kyllingfyltmed fransk ost, italiensk tomat ogkoriander, som blir mye brukt i det asiatiskeog. Fyll kyllingfiletenmed ost, hakket soltørket tomater ogkoriander
Lag en lomme på kyllingfilêteneog fyll med kremosten. Smakfult medrømmedressingtil. Diverse grønnsaker etter ønske, Jeg hadde gulerøtter, kålrabi, rød paprika, sopp og løk
Min kjære hadde med seg restene på jobb dagen etter og kom hjem med følgende beskjed. Neste gang må du lage mer sånn at kollegaene mineogså kan få fordi dette syntes de luktet så godt
♦ Server medovnsbakte potetbåter, brokkoliogbearnaise-saus. ♦ Skjær opp osteskiverog legg en god klump medhvitløksmør på osten, og deretter rull osten over
KyllingfiletKremostmedurterSerranoskinkeMandel eller amadinepoteterChampignonSaus av eget ønskeDiverse krydder -Stek krydret kyllingfilet så den får farge på begge sider
Man steker den medskinnet på som en filét, og spør du meg er den bedre enn vanligkyllingfilét. Skjær den så istrimler, og stek den i fettet som er i pannen etter at du stekte kyllingen
Mor, og eventuelle jenter ifamilien, står gjerne på kjøkkenet hele dagen for å lage disse små smaksbombene iforskjelligevarianter – fyltikke bare medris, krydder, urter og kjøtt, men ogsåmed en hel masse kjærlighetog omtanke
Server gjerne med en frisk salat, ris, bulgur, qinoa eller ovnsbakte grønnsaker. Både pesto og salsa verde, smaker himmelsk godt sammen medkyllingenog grønnsakene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.