Krydre med salt og pepper og ha kalkunen over i en kjele. Det er så enkelt å lage og jeg liker at man bare kan sette kjelen på bordet og servere gryten rykende varm
Med riktig tilberedning vil du få en helt annen opplevelse av rosenkålog like spise det. Følg gjerne med på daglige oppdatering av Just Another Food Story på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
Rosenkål i skjønn forening med sjalottløk og timian. Dryss over timian og smak til med salt og pepper. Ha rosenkålog sjalottløk i en ildfast form og hell over oljen
Ha godt med olivenolje i en gryte, og hell alle grønnsakene i, vent med krydderurtene. De fleste har rester av kalkun etter den store nyttårsfeiringen og da er denne gryta perfekt til dagen derpå
Til ogmed som barn syntes jeg rosenkål var nam-nam. Om du har smakt dvask, overkokt rosenkålog tror det er slik den skal smake så tar du heldigvis feil
Som en fredagssnacks i tillegg til scampiene jeg lagde samtidig, så er champignong med oster en lett smårett som også kan være en del av en tapasmiddag
Brokkoli ogrosenkål kokes i noen minutter – brokkoli moses og smøres utover kjøttsausen, mens rosenkål fordeles på toppen med en håndfull revet ost over
server med ris. fres chilli, hvitløk og vårløk først. 2 grønne chilli 2 hvitløksfedd 3 vårløk 1 ts sitronpepper 1 ts salt 600g kalkunfilet (kan også bruke kylling) pepper 100g frisk spinat 3 dl crem friache. bland så alt sammen, smak det til med pepper å la det koke i 5 min
Ingredienser Karrisaus Potet Gulrot Ris Kalkun kjøtt Salt,pepper,karri andre grydder hvis du ønsker Lag først en hvitsaus Ha oppi salt,pepper,karri eventuelt andre krydder du ønsker Skjær poteter,gulrot i terninger eller hvordan form du liker best Kok så så mye ris du selv vil ha oppi gryten Når karrisausen er laga smaka til og sånn har du oppi ris,gulrot,potet smaker den til tilslutt med det du vil av krydder Serveres med ris,bagetter,poteter
Deilig gryte med asiatiske smaker og mør kalkun. Strimle kalkunbiffene, grovhakk løken, skrell gulroten, finhakk hvitløksfeddene, skjær paprikaen i strimler og del minimaisene i tre
Jeg fikk med meg rester av nyttårskalkunen hjem fra mamma og pappa. Kutt opp kalkunkjøtt, paprika og løk i terninger, finhakk chili og riv opp ingefær og hvitløk
1 pk fersk rosenkål, deles i toKokes lett møre, pass på så de ikke koker for mye100 g valnøtter hakkes. 2 ss smør smeltes i stekepanna, tilsett rosenkålog valnøtter, stekes lettBland i hakket bladpersille og fersk timiansalt/pepperVeldig godt til vilt, kjøttkaker etc 1 pk
- Stek så soppen i en stekepanne med litt olivenolje og strø soppen over spinatblandingen. - del brokkoli i små buketter og strø litt salt over, masser dem litt og legg først spinatblader utover ett rundt fat, så brokkoli og oliven
Om ikke denne skulle friste finner du to andre tapas medrosenkål her på bloggen,nemligRosenkålmed cous cous og Bocaditos de coles de bruselas y chorizo kanskje de kunne falle i smak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.