I dag er det den internasjonale vaffeldagen, og da må nesten denne oppskriften deles. Bland maisstivelse, mel, bakepulver, vaniljesukker og salt i en bolle
Da slipper de med en gang, og du unngår gris og at de blir ødelagte. Denne oppskriften fra kokken Christoffer Sjuve gir sprøvafler, men lar du dem stå litt før du spiser dem blir de myke, hvis du foretrekker det
Jeg har prøvd lavkarbo vafler før, med div melsorter. Stekes med smør eller kokosolje. Men jeg syntes disse vaflene smaker som vanlig vafler, ogogså her falt det i smak hos samboeren min
Visp sammen ingrediensene til en litt tykk vaffelrøre, tilsett mer fiberhusk visst røren er for tynn (fiberhusk er som et bindemiddel), og stek de gyldne (jeg smurte jernet med smør) i et vaffeljern
mars, og såklart må det feires med oppskrift på vafler her på bloggenogså. Min favoritt er å servere vaflene varme med cottage cheese eller kesam, friske bær og gjerne sukkerfritt syltetøy
Aspargessuppe medsprøstekte baconbiter. Vafler kan toppes med utrolig mye forskjellig – alt fra pølse i vaffel (valig i Moss), brunost, syltetøy og rømme, sjokolade og mye mer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.