Skjær opp noen grønnsaker og ha i steikeposen sammen medsvinekammen. Når jevningen (smøret og melet) har blitt brunt, er det bare å spe på med krafta mens du rører godt, ha i fløte og brunost
røktsvinekammed ben i et stykke. Da kan du skjære opp svinekammen. Legg stekeposen i en form og fyll med forskjellige grønnsaker som skal være med å lage god kraft til sausen
Da har den røktesvinekammen kommet på tilbud. Jeg ville gjøre noe anderledes med den. Røktsvinekam er ofte rimelig, og ofte har vi en tendens til å ødelegge den, eller i beste fall gjøre den kjedelig
Røktsvinekammed pastinakkpuré, smørstekte kantareller, grønnkålchips og hvitvinsreduksjon. Vel anvendte timer som ledet til en helt vanvittig svinekamsopplevelse
Svineknoke er noe jeg tidligere forbant med Sør-Tysk husmannskost. Etter å ha lest meg opp på hvordan tilberede den perfekte langstekte svineknoke - med skikkelig sprø svor, er jeg nå overbevist om at dette funker like bra på en spontant Novemberfest i Norge som på Oktoberfest i München
Siden sommeren fortsatt såvidt glimter med sin tildsteværelse, tenkte jeg at kunne dele denne enkle og smakfulle oppskriften på glasert svinekammed dere
Sammen med salt svinekam og smakfulle rotgrønnsaker blir det veldig godt. Kutt opp sesongens rotgrønnsaker og poteter i passe store biter, tilsett noen friske urter, salt og pepre svinekammen og legg alt i panne og hell over en liter jubileums cider
Svinekam her altså, med en vri. Svinekam, jeg brukte røkt, tilberedt i Crock-Pot, kan forberedes raskt og enkelt -og lager helt seg selv, mens du er på jobb, på skole, eller gjør noe spennende og morsomt langt unna kjøkkenet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.