Helstekt entrecôte
TV2.no
TV2.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Kryddersmør
  • 200 g usaltet mykt smør
  • 2 fedd hvitløk
  • Persilleblader fra 2 kvister persille
  • Skall og saft av 1 sitron
  • 1/4 ts kajennepepper
  • 1 ts balsamicoeddik
  •  
  • Helstekt entrecôte
  • beregn ca 175 g kjøtt pr person
  • Salt
  • Grovmalt pepper
  • Olje/smør til steking
  •  
  • Husets poteter
  • 6-7 store poteter i skiver
  • 3-4 fedd hvitløk
  • 1 stør løk
  • Skall av 1 sitron
  • 2-3 ss smør til å smøre formen
  • 3-4 dl oksekraft eller buljong
  • Salt ( avhengig av om buljongen er salt)
  • Grovmalt pepper
  • Kjørvel eller persille til dryss
  •  
  • Ovnsbakte tomater
  • 4 plommetomater
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 ts tørket timina eller 2-3 kvister frisk timian
  • Salt, pepper
  • ;1 1/2; dl olivenolje

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.