- kl. LcHf baconburger med hjemmelaget chilliaioli. Wed, 04 Nov 2015 09. 24. 28 GMT. 10. ( 4 ) Kommentarer. Noen ting er bare så verdt det lille ekstra bryet med å lage det selv, fra bunn av
-. -. -. -. -. -. -. -. …. i. n. t. h. e. m. a. k. g. D. r. v. f. V. s. o. l. d. u. å. j. E. N. b. ,. p. 4. K. æ. y. M. L. C. H. F. ø. T. S. 2. 5. 0. 3. 1. /. 6. B. R. c. G. A. J. P. I. t g. d l
Chunky homemade sweet potato-buckwheat granola. Her er min nye müslifavoritt. Dette er matvarer som er svært proteinrike og som egner seg svært godt i müsli – i hvert fall om du liker frokostblandingen din crunchy
75-100 gram tørket frukt og bær (feks eple, aprikos, tranebær, fiken). Stekes på 140 grader i 50-60 minutter, og så må man røre litt i det innimellom for at det skal bli jevnt stekt. 75-100 gram tørket frukt og bær (feks eple, aprikos, tranebær, fiken). Stekes på 140 grader i 50-60 minutter, og så må man røre litt i det innimellom for at det skal bli jevnt stekt
Tilsett deretter fløte, mandelmel, kokosmel, salt og oregano- pisk videre/bruk stavmikser. Her kommer oppskriften på LCHF pizzabunnen jeg prøvde meg på i går
Ingenting er bedre enn hjemmelaget iskrem. Slik gjør du. 8 eggeplommer. 5 ss tagatesse. 5 dl kremfløte. Bland egg og tagatesse ( evt 250g sukker om du vil ha det i)
Det er godt å ha müslien i yoghurt, cottage cheese og som snacs. Dette trenger du til müsliblandingen. Denne oppskriften er veldig lik de hjemmelagede briksene som jeg spiser en del av (oppskriften er på bloggen)
Hjemmelaget musli er like godt som godis. 140 grader i ca 50-60 minutter, til gylden farge. Og nå har det vært tomt i krukka en stund, så i dag lagde jeg en ny posjon
Til et stort glass müsli måler du opp. Müslien er ferdig når den er gyllenbrun og sprø. Ta brettet ut fra ovnen og la müslien avkjøles helt før du heller den over på et tett glass eller en boks
lage min egen müsli/mysli/kornblanding, og den smaker fantastisk. Den er uten kornsorter og tilsetningsstoffer som jeg helst vil unngå, og den er rik på sunt fett, har masse fiber og litt mindre karbohydrater enn vanlig müsli
Tilslutt kan du gjøre det jeg ikke gjorde -nemlig å tilsette tørkede frukter eller kokos. Alt dette blander du sammen med noen skjeer honning, 25 gram sukrin, 2-3 spiseskjeer maldonsalt og litt matolje. 2-3 spiseskjeer maldonsalt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.