Fantastiske grillede spareribs er sommermat på sitt aller beste. 2 personer800 gr spareribs. Bland ingrediensene til marinadenLegg spareribsene i marinaden og la de godgjøre seg i minst 1 time i kjøleskapet, men gjerne over natten dersom du har tidLegg kjøttet i en ildfast form dekket med lokk eller folie i ovnen på 200 grader i en timeAvslutt med å grille kjøttet i et par minutter på hver side for å få den siste finishen. 800 gr spareribs
Honningglaserte kyllingbiter surret i bacon. 14. 05. 2016 kl. 21. 21 i. Kyllingfilet. Ingen kommentarer. Fikk ånden over meg, og litt inspirasjon på nettet, så satte jeg igang å prøvde noe nytt
Honningglasert kylling er utrolig snadder. Det er ikke noe jobb å lage det i det hele tatt. Marinaden tar et minutt å lage, smør på og sett rett inn i ovnen
Jeg og min beste venninne tilbringer kvelden sammen, og har begynt å kokkelere på kjøkkenet. Vi lager blant annet banankake, så om den smaker bra kommer nok oppskriften ut
600 g medisterfarse. 1 ss smør til steking. 4 ss honning. Lag runde boller av medisterfarsen, og stek dem i smør på stekepannen til de er så å si gjennomstekte
I fryseren så hadde jeg et stykke utbenet lammelår som blir lørdagsmiddagens midtpunkt. Etter at man sakte men sikkert har kommet seg etter desembers matgilder frister det med en god om ikke gammeldags stek
Mør og supersaftig «konge spareribs», som Jens Eide kaller den. Pensle Spareribs med bbq-saus og legg på bakepapir sammen med maiskolbe og formen med båtpoteter
Her en kveld var det på tide å overasske verdens beste samboer med et lite gourmet måltid. Med en 10 mndr gammel krabat, kan det være praktisk av og til å lage sin egen restaurant hjemme
Grillsessongen er i gang, og årets første svinenakke er spist. Og det blir ikke den siste. Saftig langtidsstekt svinenakke på grillen med en fantastisk glasering
Spareribs er noe av det beste jeg vet, særlig med epletzatziki og maispure. Vi bruker bakt potet eller potetsalat sammen med epletzatziki og maispure til spareribs, men det er jo en smakssak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.